Karaköprü Belediyespor'un ilk maçı gollü bitti

TAKİP ET

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Karbel Karaköprü Belediyespor, Erzurum kampında 3.lige yeni yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaştı. Karaköprü temsilcisi rakibi ile 3-3 berabere kaldı.

Lige iyi başlamak isteyen Karbel Karaköprü Belediyespor, Erzurum Palandöken kampında kadrosuna kattığı yeni futbolcular ile lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Teknik direktör Hüseyin Dağ nezaretinde hazırlıklarına devam eden Karaköprü ilk hazırlık maçında futbolcuları deneme şansı buldu.

 

3. Lig’in yeni takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor Erzurum Palandöken kampında oynadığı ilk hazırlık maçında 3. Lig takımı Karaköprü Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı.

 

2. Etap için Erzurum Palandöken’de kampa giren turuncu yeşilliler yeni kadrosuyla ilk kez görücüye çıktı. Hayati Palancı’nın öğrencileri Palandöken’de bulunan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynadığı ilk hazırlık maçında Karaköprü Belediyespor ile karşılaştı. Müsabakaya Emrah, Erhan, Sefa, Deniz, İbrahim, Ramazan, Kartal, Ferhat, Selim, Hüseyin ve Erdinç onbiriyle çıkan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un maç genelinde pozitif bir görüntü ortaya koydu. Turuncu Yeşillilerin gollerini Erhan Gözetlik, Furkan Yiğit ve Miraç Ölmez kaydetti.



Hüseyin Hocanın futbolcuları karşılaşmada sergilediği oyun ile teknik heyetten geçer puan aldı. Karaköprü Belediyespor’un gollerini A. Mümin Papaker, Emre Okur ve Gökdeniz Varol kaydetti.

 

tff 3.lig 1.grupta mücadele edecek olan karbel karaköprü belediyespor karaköprü belediyespor’un ilk maçı gollü bitti malatya yeşilyurt belediyespor erzurum kampı