Karaköprü Belediyespor: Yükselişimizi sürdüreceğiz

TAKİP ET

TFF 3. Lig 1. gurupta zirve mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, geçtiğimiz hafta Tokat deplasmanında oynadığı ve küme düşmesi garanti olmuş Tokatspor'dan aldığı 1 puana sevinemedi.

TFF 3. Lig 1. gurupta zirve mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, gerek şehitlerimizin olması ve gerekse çok güzel bir oyun sergilemelerine rağmen, geçtiğimiz hafta Tokat deplasmanında oynadığı ve küme düşmesi garanti olmuş Tokatspor’dan aldığı 1 puana sevinemedi. 08 Mart 2020 Pazar günü konuk edeceği Sultanbeylispor maçı hazırlıklarına başladı.

 

Rakibimizi yenerek yükselişimizi sürdüreceğiz

Cuma günü sabahı kurban keserek Şanlıurfa Karaköprü Tesislerinden yola çıkan, maç öncesi Tokat sahasında yaptığı idman öncesi dev Türk Bayrağı açarak şehitlerimiz için saygı duruşu gerçekleştiren ve sonrasında oynadıkları Tokatspor maçından aldıkları 1 puana sevinemediklerini belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ve As Başkan Halaf Tokmakçı, “Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Gerek şehitlerimin olması ve gerekse ligden düşmesi garantileşmiş olan rakibimizden çok güzel oyun sergilememize rağmen berabere kalarak aldığımız 1 puana sevinemedik. Bu hafta kendi sahamızda 33 puanla 11. Sırada yer alan Sultanbeylispor’u konuk edeceğiz. İnşaallah bu maçta rakibimizi yenerek yükselişimizi sürdüreceğiz” dedi

 

“Çok daha dikkatli davranarak hata yapmamaya gayret edeceğiz”

Tokatspor’u ellerinden kaçırdıklarını belirten Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü İhsan Karabulut ve futbolcular ise, “Tokatspor maçında çok şanssız bir gol yiyerek ve ataklarımızın direkten dönmesi ve istemeyerekte olsa şutlarımızın isabetli olmayışı nedeniyle Tokatspor’a adeta 1 altın puan hediye ettik ve dolayısıyla bizde 2 altın puanı kaybettik. Ancak sıkı bir çalışma ve oynayacağımız maçta çok daha dikkatli davranarak hata yapmamaya gayret edecek ve rakiplerimizi yenmeye çalışacağız. Artık puan kaybetmek istemiyoruz. Bu hafta kendi sahamızda ağırlayacağımız Sultanbeylispor’u yenerek, önümüzdeki hafta da deplasmanda yine ligin orta sıralarında yer alan Orduspor’dan puan alarak yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz. Hata yapmadığımız sürece play-off umudumuzu da kaybetmeyeceğiz” dediler.

 

Önümüzdeki 2 haftanın maçları şöyle:

07.03.2020

Şile Yıldızspor - Çatalca, 24 Erzincanspor - Manisaspor, Karaköprü Belediyespor - Sultanbeyli, 1928 Bucaspor - Hopaspor, Çankaya FK - Kızılcabölük Spor Kulübü, Düzcespor - Aksaray Belediyespor, Erzin - Yomraspor, Serik Belediyespor - 52 Orduspor, Silivrispor - Tokatspor, Kızılcabölük Spor Kulübü - 52 Orduspor.

 

15.03.2020

52 Orduspor - Karaköprü Belediyespor, Hopaspor - Çankaya FK, Yomraspor - Şile Yıldızspor, Çatalca - 24 Erzincanspor, Kızılcabölük Spor Kulübü - Erzin, Manisaspor - Aksaray Belediyespor, Serik Belediyespor - Düzcespor, Sultanbeyli - Silivrispor, Tokatspor - 1928 Bucaspor.

 

Şile yıldızspor - Çatalca tff 3. lig 1. gurup karaköprü belediyespor tokatspor