Karaköprü'de Gönül Kazanma Yarışı: Başkan Baydilli vatandaşlarla buluşuyor

TAKİP ET

31 Mart mahalli idareler seçimleri için AK Parti'den yeniden aday gösterilen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Gönül belediyeciliği" şiarıyla çıktığı seçim yolunda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Hizmetlerini ve projelerini anlatan Başkan Baydilli, bu kez Kaz ailesinin düzenlediği toplantıda hemşehrileriyle bir araya geldi.

Toplantıda yaptığı konuşmada 8,5 yıllık görev süresince yaptıkları çalışmalarla vatandaşların takdirini kazandıklarını dile getiren Başkan Baydilli, "AK Parti'nin belediyecilik anlayışında en önemli unsurlardan biri gönül belediyeciliğidir. Biz de bu ilkeyle hareket ederek, her şeyden önce hemşehrilerimizin gönlüne girmeyi hedefledik. Allah'ın izniyle bunu başardığımıza inanıyorum." dedi.

Destek ve dualarını talep ettiği vatandaşlara teşekkür eden Başkan Baydilli, "Karaköprü'ye en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bize inanan ve güvenen tüm hemşehrilerimize minnettarım." diye konuştu.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek de Başkan Baydilli'nin ilçeye yaptığı hizmetleri övgüyle dile getirerek, "Karaköprü'nün bu hızlı büyümesinde ve kalkınmasında Başkanımızın büyük payı var. Kendisinin tekrar seçilmesiyle ilçemiz daha da güzel ve modern bir şehir haline gelecektir." dedi.

Toplantı, Başkan Baydilli'nin Kaz ailesine ve katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etmesiyle sona erdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Gönül belediyeciliği Şanlıurfa