Karaköprü'de puan kaybı sürüyor

TAKİP ET

3.Lig 4.grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, sahasında ağırladığı Siirt İl Özel İdaresi Spor ile 2-2 berabere kalarak puan kaybına devam etti.

Karaköprü Belediyespor’un ilk 11’i: 90. Fehmi Karakeçili, 10. Umut Pusat, 14. Erdi Kasapoğlu, 15. Rahmi Muhammet Akyazı, 20. Emirhan Korkmaz, 23. Haydar Deniz, 25. Uğur Durmuş, 50. Hakan Albayrak, 58. Mehmet Demirözü, 61. Tolunay Yurtseven,77. Tugay Kırcalı

Karaköprüspor ilk yarı pozisyon kısırlığı çeken özellikle kanat organizasyonlarında ve 3. Bölgede çoğalamayan bir takım görüntüsü çizdi. Hüseyin Hocanın stoper mevkiinde Mehmet Demirözü’nü tercih etmesi ve takımda bu kadar stoper var iken Demirözü’nün defansta ciddi açıklar vermesi gözden kaçmadı.

43. Dakikada Mehmet Demirözü rakip santrafor Ahmet güveni kaçırması ve akabinde ceza alanı içinde arkadan müdahale yapmasıyla penaltı kazanan Siirt özel idare 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor, Umut Pusat ile 1-1 eşitliği sağladı. Karaköprü golden dakikalar sonra 59.dakikada Mert Efe Çölbeyi'nin attığı golle 2-1 öne geçti.

İkinci golden sonra defansa çekilen Karaköprü Belediyespor 90+2’de Ahmet Güven’in attığı golle karşılaşmada eşitlik sağlandı. Eşitliği getiren golden sonra başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.