Karaköprü sahasında Urfaspor deplasmanda

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. Karaköprü Belediyespor ise sahasında Çatalcaspor'u konuk edecek.

Ekonomik anlamda büyük sorunlar yaşayan Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler’e konuk edecek. Ligde iki takımda zor günler yaşıyor. Diyarbakır takımı bugüne kadar 4 maçtan 1 puan toplarken, temsilcimiz ise henüz puan toplayamadı. TFF’den gelen puan silme cezaları nedeniyle temsilcimiz ligde -12 puan ile son sırada yer alıyor. Diyarbakır temsilcisi ise 1 puan ile ligde 16.sırada yer alıyor. Güneydoğu derbisi önümüzdeki Pazar günü saat 19:00’da 33 bin kapasiteli Diyarbakır Stadyumunda oynanacak.

 

Profesyonel futbolcuların ayrılması ve elindeki altyapı futbolcuları ile yoluna devam eden Şanlıurfaspor, bugüne kadar sahaya çıktığı 4 maçta galibiyet elde edemedi.16 kişilik kadro ile zor günler geçiren Şanlıurfsapor’un bu hafta ne yapacağı ise merak ediliyor.

 

Karaköprü Belediyespor liderin ensesinde

TFF 1.Lig 1.Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, bugüne kadar çıktığı 4 lig maçından 10 puan toplayarak 3.sıraya çıkmayı başardı.

 

Bu hafta sahasında zorlu bir rakibi konuk edecek olan Karaköprü Belediyespor’da hazırlıklar teknik Direktör Hüseyin Dağ yönetiminde devam ediyor. Geçen sezon ligde grubu orta sıralada tamamlayan temsilcimiz bu sene üst lige çıkmak için çalışmalarına devam ediyor.

 

Faruk Çelik Stadında Çatalcaspor’u konuk edecek olan Karaköprü’de mutlak hedef sahadan galibiyetle ayrılmak. Galibiyet parolası ile çalışmalarına aralıksız devam eden kırmızı siyahlı takımda eksik futbolcu bulunmuyor. Çatalcaspor 8 puan ile ligde 4.sırada yer alıyor.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

karaköprü belediyespor liderin ensesinde tff 2.lig beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor amed sportif faaliyetler Çatalcaspor