Karaköprüspor'da kan kaybı sürüyor

TAKİP ET

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, Faruk Çelik Stadında konuk ettiği Silivrispor'a 2-0 yenilerek zirve yarışından iyice koptu.

Lige iyi bir başlangıç yapan ve zirvede iki hafta kalan Karaköprü Belediyespor, bu hafta sahasında konuk ettiği Silivrispor karşısında iyi bir oyun ortaya koyamayınca mücadeleyi 2-0 kaybetti.

 

Rakip takım karşısında etkili ataklar oluşturmakta sıkıntı yaşayan temsilcimiz, defans yapmakta da sorun yaşayınca kalesinde 2 gol gördü.

 

Karaköprüspor, son 7 haftada hiç galibiyet alamadı sadece 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile  düşüşe geçti. Lige iyi başlayan Karaköprü’nün neden düşüşe geçtiği ise bilinmiyor.

 

Karaköprü mücadeleye şu ilk 11’le çıktı; “Erşen Çilingir, Fikret Sevilgen, Ahmet Mumin Papaker, Gökdeniz Varol, Ramiz Ok, Uğur Çelik, Emre Aydın, Emre Okur, Hakan Albayrak, Ali Sabuncu, Arif Bostancı

Karaköprü Belediyespor ligin 15.haftasında deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak. Bucaspor 20 puanla 8.sırada yer alıyor. Karaköprüspor ise 21 puanla 6.sırada yer alıyor.

 

tff 3.lig 1.grup karbel karaköprü belediyespor faruk Çelik stadı silivrispor