Karakoyun projesi, hayal kırıklığına uğrattı

TAKİP ET

Karakoyun Köprülü Kavşak projesinde planlanan köprünün yapılmaması, vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı. İpekyol'da köprülü kavşağın yapılmaması sosyal medyada vatandaşların eleştirisine neden oldu.

Şanlıurfa'da yoğunluğun en fazla bulunduğu yerlerden biri olan İpekyol Bulvarında çalışmalara başlanan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi, vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı. Yaklaşık iki yıldır süren çalışma alanında, asma yolu ve köprülü kavşağın yapılacağı yönünde proje kamuoyu ile paylaşılmıştı. Ancak bölgede köprü yapılmadan asfaltlama çalışmaları yapıldı.



 



Sosyal medyada eleştirerek, köprüyü sordular

Söz konusu çalışmalar, belirlenen tarihte bitirilemeyince vatandaşların tepkisine neden oldu. Adeta yılan hikayesine dönen çalışmaların uzaması vatandaşları çileden çıkardı. Çalışmaların yüklenici firma tarafından durdurulmasının ardından kontrolsüz geçişin sağlandığı alanda sürekli trafik kazaları meydana gelince Büyükşehir Belediyesi çalışmaları devraldı. Asfaltlama çalışmaların yapıldığı ve yolun trafiğe açıldığı İpekyol'da köprülü kavşağın olmadığını gören vatandaşlar, sosyal medyadan Büyükşehir Belediyesini eleştirdi. Proje ile ilgili vatandaşların hayal kırıklığına uğradığını belirten yorumlarda, "Projede asma yol ve köprülü kavşağın yapılacağı belirtilmişti. Ancak düz bir yol yapıldı ve bu yol trafiğe açıldı. Madem köprülü kavşak yapılmayacaktı, o halde çalışmalar neden bu kadar uzadı!" ifadeleri kullanıldı.  



Murat Doğan / Urfa Değişim

sosyal medyada eleştirerek köprüyü sordular karakoyun projesi hayal kırıklığına uğrattı karakoyun köprülü kavşak projesi İpekyol bulvarı