Karamollaoğlu'dan Erdoğan itirafı!

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Altılı Masada neden bulunduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeden sonra Altılı Masada kendisini bulan Karamollaoğlu. Altılı Masada olmasının sebebini Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu ifade etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'yle birlikte bulundukları Altılı Masa'yla ilgili konuşan Karamollaoğlu, geçen yıl  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği iki toplantı dikkat çekmişti.

Görüşme sonrası yaptığı 'anlaşamamakta anlaştıklarını' açıklaması günlerce konuşulmuştu.  "İlk başlangıçta böyle bir birliktelik (6lı masa) içinde olmayı düşünmedim. Sonunda Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde oldu. diyen Karamollaoğlu Siyasi manevraları en iyi Sayın Erdoğan beceriyor. Türkiyenin meseleleri müzakereye ihtiyacı var. Tayyip Bey bunu sağlamış olsaydı...

Dünyadaki liderlere bakınca en kıdemli iki, üç lider var. Onlardan biri de Sayın Cumhurbaşkanı. Diyalog kurmakta rahat. Bir de içerde kurmuş olsaydı bu diyaloğu... Ancak artık kendi arkadaşlarıyla bile konuları enine boyuna tartışmıyor. "şeklinde konuştu.

Sondakika Urfa Saadet