Karamollaoğlu, Şenyaşar ailesi ile görüştü

TAKİP ET

265 gündür Adalet Nöbetini sürdüren Şenyaşar ailesiyle görüşen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Olayı biliyoruz. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir gün adalet tecelli eder' dedi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Adalet Nöbetini kesintisiz sürdüren Şenyaşar ailesiyle görüşerek, “Olayı biliyoruz. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir gün adalet tecelli eder” dedi.
 
Partisinin Urfa İl Kongresine için kentte bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, nöbet eylemini 9 Mart tarihinden bu yana sürdüren anne ve oğluyla görüştü. Kentte bulunan bir Alış veriş merkezinin konferans salonunda gerçekleşen görüşmede, Ferit Şenyaşar 3 yıl 5 aydır sürdürdükleri adalet mücadelesine dair bilgilendirmede bulundu.

‘OLAYI BİLİYORUZ’
 Karamollaoğlu ise, yaşananları dile getirdiklerini belirterek, “Sadece bulunduğumuz yerlerden yaşananları dile getirebiliyoruz. Onun ötesine de geçemiyoruz. Olayı biliyoruz. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir gün adalet gelir. İnşallah bir gün adalet tecelli eder” dedi. 
 
Anne Emine Şenyaşar, adaletsizliğe dayanacak gücü kalmadığını belirterek “Ailemi bitirdiler, oğlum tutuklandı. Bize yardım edin” diye konuştu.