Kasım Gülpınar istifa edecek mi?

TAKİP ET

Ak Parti'den Şanlıurfa'da 3 Milletvekillinin saf değiştireceği siyasi arenada çok konuşulan konuların başında geldi.

Fakıbaba’nın istifasından sonra, istifa edecek olan ikinci adayın Kasım Gülpınar’ın olacağı iddia edildi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Ak Parti’den istifa edeceğine yönelik iddiaları sert bir dille yalanladı.  Daha önce AK Parti’den istifa etmek istediğine dair iddialarla da gündeme gelen Gülpınar, iddiaları yine reddetmişti. Fakıbaba’nın Ak Parti’den ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada Gülpınar’ında istifa etmesi beklediğini , yaşanan durumlardan rahatsız olduğu söylemi kulisleri hareketlentirmişti.

 

Kasım Gülpınar, katıldığı bir televizyon programında istifa edeceği yönündeki iddiaları yalanlayarak,istifa etmeyeceğini söyledi.Gülpınar “Bizim kitabımızda başka partiye geçmek olmaz. Benim babam ANAP’ın tabelası indirilene kadar ANAP’taydı. Daha sonra AK Parti’ye geçti. Diyerek Ak Parti’den ayrılmayacağını net bir dille söyledi.

YENİ YÜZLERE YERE VERMEK LAZIM

2023 Genel Seçimleri hakkında da konuşan Gülpınar, aday olmayacağını, arkadan gelenlere de yer açmak gerektiğini vurguladı.

Kasım Gülpınar sözlerine şöyle devam etti.“ Ailemin de talebi bu yönde. Sağlık, maddi, manevi, her açıdan yük. Biraz arkadan gelenlere de yer açmak lazım diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kasım Gülpınar’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bakan olmak istediğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Gülpınar’a Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığını teklif ettiği iddia edildi.

KasımGülpınar