Kaymakam Aydemir'den 'Silahsız yılbaşı çağrısı': "Hep birlikte silah sıkmaya hayır diyoruz"

TAKİP ET

Siverek Kaymakamlığı, yılbaşında 'Silah sıkmaya hayır' kapmasında geniş güvenlik önlemleri alarak vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir yılbaşı için güvenlik ve tedbir hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siverek Kaymakamlığına atandığı günden beri sürekli vatandaşların içinde olan Aydemir, bu kez de vatandaşların yılbaşını olaysız atlatması için trafik uygulamalarına katılarak çalışmaları yakından takip etti.

Daha öncesinde düğünlerde silah sıkılmaması konusunda insanları uyarıp güvenlik önlemleri alan Kaymakam Musa Aydemir, bu seferde yılbaşında sıkılan silahlarla ilgili çalışmalara başladı.

Yapılan çalışmalar kapsamında yılbaşında “Silah sıkmaya hayır” için, ilçe genelinde tedbirler arttırıldı.

Kaymakam Musa Aydemir, vatandaşlarla bir araya gelerek silah sıkmanın zararlarını ve bundan sonra kimsenin canının yanmasını istemediğini belirterek, silah sıkmama konusunda oluşabilecek yaralanmalardan dolayı vatandaşlara telkinlerde bulundu.

Kaymakamlıktan yapılan açıklama yorgun mermi vakalarına dikkat çekilerek, “Kaymakamlığımızın kentimize başlatmış olduğu silah sıkılmaması konusunda büyük oranda başarı elde edilmiştir. Çocuklarımızın yeni yıl heyecanına dolayısıyla yaşamaları ve il olma yolunda kentimiz de gururla söz etmek amacıyla yılbaşında yorgun mermi tehlikesine karşı silah sıkma hayır diyoruz” ifadelerine yer verildi.

Siverek Kaymakamlığı musaaydemir