Kaymakam Aydemir, Siverek'i keşfediyor!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi Siverek'e atanan Kaymakam Musa Aydemir ilçenin adeta röntgenini çekiyor. 

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile eski kaymakam Aziz Gölbaşı’nın yerine atanan Musa Aydemir, eğitimden ulaşıma, sağlıktan hizmete kadar ilçenin birçok farklı noktasına iz bırakıyor. 

Kaymakam Aydemir sorunları yerinde inceliyor
Geldiği günden bu yana Siverek’te ziyaretlerini kabul eden Kaymakam Aydemir, tarlada çalışan işçilerle de bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Sorun ve sıkıntıları yerinde inceleyen Aydemir, Sivereklilerin gönlünü şimdiden fethedeceğe benziyor.  


Kaymakam Aydemir kimdir?
1984'te Ardahan'da doğdu.  İlk, Orta ve Lise eğitimini İstanbul’da, Üniversite eğitimini Edirne 'de Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ile Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun olarak tamamladı.
 2010 yılında Bartın ilinde Kaymakam adayı olarak göreve başlayan Kaymakam Aydemir, Bolu ili Gerede ilçesinde Kaymakam Refikliği stajını, Antalya'da teftiş stajını tamamladıktan sonra;


Sırasıyla;
Sinop ili Saraydüzü ilçesinde Kaymakam Vekilliği,
Kırklareli Demirköy Kaymakamlığı,
Sivas Altınyayla Kaymakamlığı,
Siirt Pervari Kaymakamlığı,
Aydın Sultanhisar Kaymakamlığı,
Kars Vali Yardımcılığı
Uşak Banaz Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.
Siverek Kaymakamlığına atanan Kaymakam Aydemir,  evli ve 2 çocuk babasıdır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Musa Aydemir Şanlıurfa Siverek kaymakam