Kaymakam, çocukluk arkadaşına kız istedi

TAKİP ET

Hayır hasenat işlerinde bir an olsun geride kalmayan Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, memleketi olan Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Şükriye Mahallesi'nden çocukluk arkadaşına kız istedi.

Damat Soner Karadaş, sevdiği kızın bulunduğu Şanlıurfa'da kaymakamlık yapan arkadaşından yardım istedi. Telefonla Hilvan Kaymakamlığı'nı arayan Soner Karadaş, özel kalem bürosunda bulunan memura, kaymakamın çocukluk arkadaşı olduğunu, kendisinden uzun zamandır haber alamadığını ve kaymakam beyle görüşmek istediğini söyledi.

HASTA BABASI KIZ İSTEMEYE GELEMEDİ

Telefonun öbür ucunda olan Damat Karadaş, kaymakam arkadaşına Akçakale’den bir kız sevdiğini, babasının hasta ve mesafenin uzak olması nedeniyle kız isteme merasimine katılamayacağını söyledi. Kaymakam arkadaşını kız istemeye davet eden Damat Karadaş, kendisi için böylesine önemli bir günde yalnız bırakılmamasını rica etti. Arkadaşının hem zor hem de mutlu gününde yalnız bırakmak istemeyen Kaymakam Doğan, arkadaşının talebine kayıtsız kalmadı.

AKÇAKALE KAYMAKAMI BAYRAKTAR DA GELDİ

Hilvan'dan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir'i, Teşkilat Başkanı Halil Hatipoğlu ve

Belediye Meclis üyesi Derviş Çiçek'i de yanına alan Kaymakam Coşkun Doğan, Akçakale’ye kız evine doğru yola çıktı.

Yolda kendilerine Harran Ak Parti ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz da katıldı.Kız evine varıldığında Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, meslektaşı Akçakale Kaymakamı Oltan

Bayraktar'ı kız isteme merasimine davet etti.  Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar'ın da kız evine gelmesi üzerine bir süre ailelerle sohbet edildikten sonra Kaymakam Doğan, Allah'ın emri peygamberin kavli ile Yıldız Büyükçelik’i Mamak Belediyesi'nde çalışan arkadaşı Soner Karadaş'a

istedi. Kaymakam çocukluk arkadaşına kız istedi .Büyüklerin de genç çiftin mutluluğuna göstermiş oldukları rıza sonucu her iki kaymakam söz yüzüklerini taktı. Kaymakam Doğan, "Bugüne kadar görev yaptığım yerlerde birçok kişiye söz yüzüğü taktığını ancak bunun diğerlerinden farklı olduğunu, çocukluğunun beraber geçtiği arkadaşına kız istemenin kendisini oldukça duygulandırdığını ifade etti.

Genç çiftçi tebrik eden Kaymakam Doğan, “Allah tamamına erdirsin” dedi.

Çoskun