Kayserispor 4 maçtır kazanamıyor

TAKİP ET

Kayserispor, Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta 1 puan kazandı.

Süper Lig'de 31. haftayı 36 puanla noktalayan Kayserispor, oynadığı son 4 maçta galip gelemedi. Sarı kırmızılılarda 4 maçlık kötü gidişat sürerken, Kayserispor ligde oynadığı son 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 36 puan topladı.

Ligin 28. haftasında Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup olan sarı kırmızılılar, ardından ligin 29. haftasında Hatayspor ile 1-1 berabere kalırken ligin 30. haftasında deplasmanda Alanyaspor’a 1-0 mağlup oldu.

Ligin 31.haftasında ise dün sahasında Kasımapaşa’ya 2-0 mağlup olan Kayserispor galibiyet özlemine 4 maça çıkarttı.

Son 4 maçta kalesinde tam 7 gol gören Kayserispor sadece 1 gol attı.

Kayserispor’un oynadığı son 4 maçta aldığı sonuçlar ise şu şekilde:
28.Hafta Ç.Rizespor 3-0 Kayserispor
29. hafta Kayserispor 1-1 Hatayspor
30. hafta Alanyaspor 1-0 Kayserispor
31. hafta Kayserispor 0-2 Kasımpaşa

Burak Yılmaz’ın Kayserispor karnesi

Teknik Direktör Burak Yılmaz, Kayserispor ile çıktığı 9 müsabakada 2 kez galibiyet sevinci yaşadı.

Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor’da 9 maç önce göreve getirilen Burak Yılmaz; sarı kırmızılı takım ile çıktığı 9 müsabakada 2 kez galibiyet sevinci yaşadı. Kayserispor başında çıktığı 9 maçta 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Burak Yılmaz, 2 kez de sahadan galibiyet ile ayrıldı.

Yılmaz, ligde Başakşehir ve Ankaragücü maçlarından galibiyet ile ayrılırken Antalyaspor, Gaziantep FK, Beşiktaş ve Hatayspor ile berabere kaldı. 9 maçta 10 puan toplayan sarı kırmızılılar, Rizespor, Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarından da yenilgi ile ayrıldı.

Kartal Kayra Yılmaz cezalı duruma düştü

Kayserispor, 2023-2024 sezonunda ikinci kez kırmızı kart cezası aldı. Sarı kırmızılı takımda ikinci kırmızı kartı gören isim Kartal Kayra Yılmaz oldu.

Süper Lig takımlarından Kayserispor'da 2023-2024 sezonunda ikinci kez bir futbolcu kırmızı kart gördü. Geride kalan 31 haftada 68 sarı kart gören sarı kırmızı takımda ikinci kırmızı kartı ise Kasımpaşa maçında Kartal Kayra Yılmaz gördü. Genç oyuncu, Kasımpaşa maçının ilk yarının 29 ve 38. dakikalarında gördüğü sarı kartlar ile hakem Ömer Faruk Turtay tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı.

Kartal Kayra Yılmaz, ligin 32. haftasında deplasmanda oynanacak olan Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

Kayserispor Kayseri Süper Ligde