Kaza haberini duyan Urfa Ak Parti Teşkilatı soluğu Mardin'de aldı!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile Ak Parti Şanlıurfa teşkilatı Mardin'de 20 kişinin hayatını kaybettiği kaza haberini duyduğu gibi soluğu Mardin'de aldı.

Mardin Derik ilçesinde yaşanan kaza hakkında  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile olay yerinde incelemelerde bulunan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı diledi.

Kaza bölgesine vekil Cevheri ile birlikte giden bir diğer isim Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı da sosyal medya hesabında hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet ailelerine sabır diledi. Başkan Kırıkçı  yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti.” İçişleri Bakanımız Sn @suleymansoylu Milletvekilimiz Sn @malicevheri Mardin Mv @CengizDMRKY47 Mardin İl Başkanımız @farukkilic47 Viranşehir ilçe Bşk @alitekin_63  ile Mardin Derik ilçemizde yaşanan elim trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımızın acısını paylaştık. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. ”dedi.

SOYLU’DAN BİRLİK MESAJI

Kaza bölgesinde incelemelerde bulunan Bakan Soylu Ardahan’dan Edirne’ye kadar hem yası hem acıyı birlikte yaşadık diyerek yaşanan kazada ülke olarak Derik’te olduklarını söyledi.

Bakan Soylu sözlerini şöyle sürdürdü. “Gün boyu onun acısıyla ıstırap içinde olurken akşamüstü Derik’te böyle bir aldık.

İki tırın sebebiyet verdiği kazada şu ana kadar 20 vatandaşımız hayatını kaybetti. 26 yaralımız var. Yaralılarımıza Cenabı Allah’tan şifa diliyorum. Olay bütün yönleriyle birlikte savcılığımızca soruşturulmaktadır. İhmal, kasıt her ne ise bütün süreç tetkik edilecektir. Kolluk güçlerimizde bu konuda çaba içerisindedirler”

akparti Sondakika Urfa Derik Mardin