Kemal Kılıç: Bıçak kemiğe dayandı

TAKİP ET

Şanlıurfaspor teknik direktörü Kemal kılıç, şampiyonluk özlemlerinin olduğunu ve artık bıçağın kemiğe dayandığını vurgulayarak şampiyon olacaklarını ifade etti.

Bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, Pazar günü sahasında Çorum FK’yi konuk edecek. Karşılaşma saat 20:00’de başlayacak. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, taraftarı karşılaşmaya davet etti.

Lige galibiyetle başlama hesapları yapan sarı yeşilli ekipte hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Kemal Kılıç hiçbir mazeretin arkasına sığınmayacaklarını ifade ederek maç kazanacak kaliteye sahip olduklarını vurguladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Teknik Direktör Kılıç şu ifadelere yer verdi:

“Tüm takımlarda olduğu gibi dört dörtlük, yüzde 100 oranında hazırız diyemeyiz. Ama maçı kazanacak gücümüz var. Maçı kazanacak kalitemiz var. Maçı kazanacak hedeflerimiz var. Urfaspor’u şampiyon yapma dolayısıyla seyircimizin çok coşkulu olduğunu düşünürsek, kendi evimizde oynayacağımızı düşünürsek, ilk maça iyi başlamak ve bu moralle devam etmek gerektiğini düşünürsek bunları yapacak gücümüz var. Tüm şehrin beklentisi, herkesin beklentisi tabir biraz şey olacak bıçak kemiğe dayandı şeklinde bir şampiyonluk özlemimiz var. İnşallah bu başlangıcı galibiyetle yapmak istiyoruz. Bu hedeflere yatkın, bu hedeflere yaraşır oyuncuları aramıza kattık. Bir alışma süreci mutlaka olacaktı. Hem taktik açıdan, hem arkadaşlık açısından hem birbirleriyle iyi geçinebilme anlamında bir sürecin mutlaka geçmesi gerekiyor” dedi.

Kılıç, “Taraftarımız her zaman bize büyük bir güç verdi. Dolayısıyla bu hedef yaptığımız bir yılda da yanımızda olacaklar. 90 dakika boyunca bizi destekleyecekler bunu biliyorum. İnşallah biz de onlara layık olmak için her şeyimizi ortaya koyacağız” diyerek sözlerine son verdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup Şanlıurfaspor teknik direktörü Kemal kılıç