Kemal Kılıç'dan 15.hafta değerlendirmesi!

TAKİP ET

TFF 2 Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor 15. Haftada deplasmanda Somaspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlar ile yürümeye devam ediyor.

Hafta değerlendirmesi yapan Şanlıurfa teknik patronu Kemal Kılıç ligin ilk yarısında ligi bitirmek istediklerini söyledi.

Somaspor galibiyetinden sonra oyuncularına bir günlük izin veren tecrübeli teknik adam bugün kulüp tesislerinde oyuncularla  bir araya gelerek bu haftaki Nazilli Belediyespor  maçı hazırlıklarını yaptı.

Yaklaşık iki saat süren antrenmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik patron Kemal Kılıç, zorlu bir grupta olduklarını ancak tüm futbolcuların şampiyonluğa odaklanarak hareket ettiğini söyledi.

Olası şampiyon adayı takımların da bu hafta puan aldığını belirten Teknik Direktör Kılıç, kalan son 4 maçın tümünü alarak ilk yarıyı lider olarak tamamlamak istediklerini belirti.

Kılıç değerlendirmesinde "Soma çok genç bir takım ve iyi bir oyun sergiledi. Buna rağmen bizim futbolcularımız da büyük bir azimle hataya yer vermedi ve maçı almasını bildi. Bu anlamda takımımızı tekrar tebrik ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi takımımızın kalitesi bizi şampiyonluğa taşıyacak derecede. Hedefimiz de bu. Bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Sondakika Urfa