Kemal Kılıçdaroğlu Urfalı çiftçilere verdiği sözü tekrarladı!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı İzmir Büyükşehir Belediyesinin depremzedeler için başlattığı kooperatifçilik modeli Halk Konut Projesi açılışına katılım sağladı.

Şanlıurfa’ya verdiği değeri her zeminde dile getiren ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni aldıkları taktirde çiftçilere bedava elektrik vereceklerini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, aylar önce Şanlıurfalılara verdiği sözü tekrarladı.
Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa ziyaretinde "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını bize verin bütün çiftçilere elektriği bedava vereceğiz" dediğini hatırlatarak, "Allah'ın güneşi bedava. Dolayısıyla İzmir'den Şanlıurfa'ya da selam gönderiyoruz. Denizli Bozkurt'a da selam gönderiyoruz. Çünkü Bozkurt Belediye Başkanımız güneş santralini kurdu ve orada çiftçilere elektriği ücretsiz veriyor. Demek ki oluyor. Küçük bir ilçede oluyorsa bu demek ki Şanlıurfa'da da olacak. Demek ki Erzurum'da da olacak. Türkiye'nin her tarafında bunu yapacağız inşallah. Aşama aşama çiftçilerin tümüne elektriği ücretsiz vereceğiz." ifadesini kullandı.