Kendi evinde ilk müsabaka

TAKİP ET

Şanlıurfa'yı Ampute Futbol 1.Liginde temsil eden Eyyübiye Bel Ampute futbol takımı 2019-2020 Ampute Futbol Sezonunda kendi evindeki ilk müsabakaya çıkıyor. Şanlıurfa temsilcisi, Pazar günü 11 Nisan Spor Kompleksinde Saat 12:00'da Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyesi'ni konuk edecek.

Süper Lig parolası ile sezona başlayan Şanlıurfa temsilcisi Eyyübiye Bel Ampute, geçen hafta almış olduğu üç puan morali ile müsabakaya hazırlanıyor. Süper Lig için hedef koyan takım, Melikgazi Belediyesi'ne 'İyi futbol, üç puan' parolası ile başlamak istiyor. Geçen sezon kıl payı Süper Ligi kaçıran Eyyübiye takımı, bu sezon hedefine ulaşmak istiyor.







Haftada 4 antrenman ile hazırlıklarını devam eden Şanlıurfa temsilcisi, pazar günü 11 Nisan Spor Kompleksinde saat 12:00'da başlayacak olan müsabakada taraftar desteğini bekliyor. Müsabaka girişlerinin ücretsiz olduğunu hatırlatan Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım, tüm Şanlıurfalıları takımına desteğe davet etti.

 

kendi evinde ilk müsabaka Şanlıurfayı ampute futbol 1.liginde eyyübiye bel ampute futbol takımı süper lig için hedef koyan takım