Kendisini kanaat önderi zanneden Tatlıses yine konuştu

TAKİP ET

Şanlıurfalı türkücü İbrahim Talıses 14 Mayıs seçimlerinde vatandaşların Millet İttifakına yönlenmesinin doğru olmadığını Cumhur İttifakını desteklemediği taktirde büyük yıkımların yaşanacağını söyledi.

Daha önce birçok ilde aday adayı olan fakat Recep Tayyip Erdoğan tarafından yetersiz görülüp adaylık verilmeyen Tatlıses vatandaşlara çağrıda bulundu.14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde halkın oyunu kimden yana kullanacağı merak konusu olurken iktidar tarafı seçimi kazanmak için bütün tuşlara basıyor.

Yandaş sanatçıların sosyal medya üzerinde Millet İttifakını karalama ve yıpratma kampanyası son surat devam ediyor.

Şanlıurfa’da herhangi bir yatırım yapmayan bütün yatırımlarını başka illerde yapan Tatlıses, her seçim arifesinde kendisini kanaat önderi sanıp vatandaşlardan Ak Parti’ye oy vermesi için çağrıda bulunuyor.

Yapılacak seçim hakkında konuşan Tatlıses, “Sevgili Türkiyem ve sevgili ş.Urfam siyaset Türkiye Ş.Urfamda tabiri cayız ise( TIRŞİK ) aşına dönmüş vaziyette manasını sorun urfalılar bilir Türkiyeye ve Ş. Urfalı hemşehrilerime söylüyorum bu seçimde doğru kararı verdiniz verdiniz vermediniz herkese geçmiş olsun.!!” Dedi.

Tatlıses