Kick Boksçular, Şanlıurfa'yı Özbekistan da temsil edecek

TAKİP ET

Şanlıurfalı kick boksçular, Özbekistan'da yapılacak olan Uluslararası Kıck Boks Dünya Kupası şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

16-22 Haziran 2021 Tarihleri arasında Özbekistan’da yapılacak olan Uluslararası Kıck Boks Dünya Kupası şampiyonasında Kıck Boksçular Fatma Nursev Akaltun ve Emrah Yaşar, Urfa’yı ve Ülkemizi temsil edecekler.

Fatma Nursev Akaltun, +70 Kg’de Emrah Yaşar, 81 Kg’de Gençler kategorisinde Milli formayı giyip Altın madalya için mücadele edecek.

Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü ve İl Temsilcisi Murat Akaltun, yaptığı açıklamada; “Şanlıurfa Kıck Boks kafilesi olarak hocalarımızla beraber çok verimli çalışma yaptık. Bunun neticesinde önce 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 6. Uluslararası açık Kıck Boks Avrupa Kupası şampiyonasında çok büyük bir başarı elde ederek 2 altın, 2 gümüş ve 8 bronz madalya alarak büyük bir başarı elde ettik” dedi.

Fatma Nursev ve Emrah’ın Kıck Boks Türkiye ve Avrupa Kupası şampiyonalarında elde ettiklerini yüksek puanlar neticesinde. 16 - 22 Haziran tarihleri arasında Özbekistan’da yapılacak olan Uluslararası Kıck Boks Dünya Kupası şampiyonasında gitmeye hak kazandıklarını ifade eden Akaltun, “Her iki sporcumuza da çok güveniyoruz çünkü bu önemli organizasyona çok iyi çalışarak hazırlandık. Allah’ın iziyle her iki sporcumuza çok güveniyor ve bizleri başarılı bir şekilde temsil edip şanlı bayrağımızı göndere çektireceklerine inancım tamdır” dedi.