Kırsalda devam eden çalışmaları inceledi

TAKİP ET

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kırsal mahallelerde hummalı bir şekilde sürdürülen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kuş,' 5 şantiye ile kırsal mahallelerimize de hizmet ediyoruz. Merkezdeki çalışmaları kırsalda da yapıyoruz.' dedi.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına demeden devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kırsal mahallelerde de kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Yardımcı nahyasında sona eren kilitli parke taşı döşeme çalışmalarından sonra soluğu Atlıkonak kırsal mahallesinde alan ekipler, vatandaşların yol mağduriyetini gideriyor. İlçe genelinde hummalı bir şekilde süren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kuş, beraberinde Başkan Yardımcısı Halil Kırmızı ve ilgili teknik ekiple birlikte Atlıkonak mahallesinde incelemelerde bulundu. Burada mahalle muhtarı Hasan Bülbül ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş, “ 5 şantiye ile kırsal mahallelerimize de hizmete ara vermeden devam ediyoruz. Merkez mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları kırsal mahallelerimizde de sürdürüyoruz. İnşallah yılsonuna kadar bütün talepleri karşılamış olacağız.” dedi.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Eyyübiye Belediyesi olarak gerek merkezde gerek kırsalda çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. İnşallah kısa bir zaman zarfı içerisinde Atlıkonak mahallemizde çalışmalarımızı bitireceğiz ve vatandaşımızın huzurlu yaşaması için, sağlıklı yaşaması için, hizmetlerimizi bitirmiş olup kendilerine sunmuş olacağız. Tabi kırsalda sadece parke taşı çalışmaları ile yetinmiyoruz. Şuanda kurmuş olduğumuz 5 şantiye ile de 5 ayrı bölgede, Eyyübiyeli kardeşlerimizin hizmetkarlığına devam ediyoruz. Hedefimiz inşallah bu yıl sonuna kadar kırsaldaki mahallelerimizin köy içindeki sorunları gidermiş olmak. Bunun için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. “dedi.  (Haber Merkezi)

 

eyyübiye belediyesi fen İşleri müdürlüğü kırsal mahalleler eyyübiye eyyübiye belediye başkanı mehmet kuş