Kırsalda devam eden yol çalışmalarını inceledi

TAKİP ET

Çukurdoruç ve Çekçek kırsal Mahallelerinde devam eden köy içi yol çalışmalarını denetleyen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 'Köy içi stabilizemiz tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunacağız' dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Çukurdoruç ve Çekçek mahallelerini ziyaret etti.  AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, Başkan Canpolat teknik ekiplerden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Mahalle sakinleri ile de sohbet ederek, talepleri dinleyen Başkan Canpolat, Haliliye'nin refah seviyesini yükseltmek için merkez ve kırsal ayrımı yapmadıklarını söyledi.

 

Çukurdoruç Mahallesinde yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Başkan Canpolat, “Çukurdoruç Mahallemizdeyiz. Ekiplerimiz burada stabilize yol çalışmalarına başladılar. İnşallah en kısa sürede Çukurdoruç Mahallemizi de çamurdan kurtarmış olacağız. Köy içi stabilizemiz tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunacağız” dedi. 

belediye başkanı mehmet canpolat Çukurdoruç Çekçek kırsal mahallesi haliliye belediye başkanı mehmet canpolat köy yolları