Kırsalda yol çalışmaları sürüyor

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Sarışeyh ve Seyrantepe kırsal Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarını tamamladı. Belediye Başkan Mehmet Canpolat, tamamlanan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Amacımız bu kışı Haliliye kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın çamura basmamalarını sağlamak” dedi. Seyrantepe kırsal Mahallelerinde yürütülen çalışmaları teknik ekipten bilgi alarak yerinde inceledi.ç

 

İlçe geneli yürütülen çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, bu kapsamda Sarışeyh ve Seyrantepe mahallelerini ziyaret etti. Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, Başkan Canpolat teknik ekiplerden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Mahalle sakinleri ile de sohbet ederek, talepleri dinleyen Başkan Mehmet Canpolat, vatandaşların hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Sarışeyh Mahallesinde konuşan BaşkanCanpolat, “ Fen İşleri ekiplerimiz Sarışeyh Mahallemizde stabilize yol çalışmalarını tamamladılar. Ekiplerimiz kutluyorum çok güzel bir çalışma ortaya koymuşlar. Yapılan çalışmalar vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Sarışeyh Mahallesinin ardından Seyrantepe Mahallesinde yürütülen yol çalışmaları da inceleyen Başkan Canpolat, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, şunları kaydetti:

“Ekiplerimiz stabilize yol çalışmalarını yapmaktadırlar. Amacımız bu kışı Haliliye kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın çamura basmadan geçmelerini sağlamak. Bu kapsamda ekiplerimiz dur durak bilmeden mücadele vermektedirler. Çalışmalarda ekiplerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.  Seyrantepe Mahallemizin de stabilize yol yapım çalışmasını tamamlayıp mahallemizin emrine sunacağız.”

sarışeyh mahallesi haliliye belediyesi fen işleri müdürlüğü seyrantepe kırsal mahallesi Şanlıurfa haberler belediye başkan mehmet canpolat