Koca Çınar siyasetti bıraktı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın usta siyasetçisi Seydi Eyyüpoğlu aktif siyaset hayatını noktaladığını duyurdu.

Şanlıurfa’da kanaat önderi olan ve halkın güvenini kazanarak 5 dönem parlamentoda Şanlıurfalıların sesi olan ‘Seydi Amca’  lakaplı Seydi Eyyüpoğlu sağlık sorunlarından dolayı aktif siyaset hayatını sonlandırdığını kamuoyuna duyurdu.

30 yıla yakın  siyaset yaparak Şanlıurfa’ya birçok yeniliği getirerek Şanlıurfalıların Seydi Amcası olarak nam kazanan Seydi Eyyüpoğlu, siyasetten çekilerek bu dönem Ak Parti Haliliye ilçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu’na destek vereceğini ifade etti.

Yaptığı açıklamada kendisini parlamentoya gönderen Şanlıurfalılara teşekkür eden Eyyüpoğlu,  “Başımın tacı değerli Şanlıurfalı hemşerilerim, şahsımı bir dönem bağımsız ve toplamda beş dönem milletvekili olarak seçen siz değerli hemşerilerim ne kadar teşekkür etsem azdır. Elimden geldiği kadar hizmet siyaseti yaparak sizlerin emrinde olmaya çalıştım. Ancak sağlık durumun nedeniyle aktif siyasette olmayacağımı belirtmek isterim.

Yine ailemiz adına siz kıymetli hemşerilerime canı gönülden hizmet edeceğine inandığım AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Eyyüpoğlu’nun siyasette devam etmesi noktasında kendisine desteğimin sonsuz olduğunu belirtir saygılarımı sunarım.” İfadelerini kullandı.

Haber Mehmet KIRVAR

Eyyüpoğlu