Konaklama Aslan'dan, Yol masrafı Büyükşehir'den

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor ligin ilk iki haftasında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Şanlıurfaspor'un bu hafta yapacağı maçın giderlerini Büyükşehir Belediyesi ve Aslan ailesi karşıladı.

Lige -6 puan, 2 yenilgi ve transfer tahtasını açamadan başlayan Şanlıurfaspor’da maddi kriz devam ediyor. Kulüp yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle maçlara gitmekte sıkıntı yaşadığı görülüyor. Öyleki bu hafta yapılacak olan AFJET Afyonspor maçının yol masrafları Büyükşehir belediyesi karşıladı. Takımın kalacağı konaklama masraflarını ise Çetin Aslan ve eşi Essum Saatçi Aslan üstlendi.

 

Yöneticiler takım için ne yaptı?

İkinci hafta oynanan Tarsus İdmanyurdu maçından sonra lisansı çıkarılmayan teknik direktör Ahmet Yıldırım ile yollar ayrıldı. Kulüp yöneticileri bu ayrılık ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken altyapıdan sorumlu İhsan Karabulut’un takımın başına getirildiği öğrenildi. Takımda yaşanan gelişmeleri kamuoyu ile paylaşma noktasında bu kadar aciz kalan bir yönetim anlayışının ne yapacağı ise henüz kestirilemedi.

 

Kulüp giderlerini ödeme noktasında ellerini cebine götürmeyen yöneticilerin nasıl bir çalışma yaptığı ise bilinmiyor. Takımın as oyuncularını elinde tutmayı beceremeyen yöneticiler ligi altyapıdan takviye ettiği futbolcularla bitirmeyi planlıyor.

 

Grubunda -6 puanla son sırada yer alan temsilcimiz yarın saat 19:00’da AFJET Afyonspor ile karşılaşacak. Ligde 4 puanla 5.sırada yer alan Afyonspor taraftarı önünde avantajını kullanacak. Temsilcimiz bu maçtan 3 puan çıkarması durumunda -3 puana yükselecek. Karşılaşmada takımın İhsan Karabulut’un bulunacağı öğrenildi.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

teknik direktör ahmet yıldırım tff 2.lig beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor büyükşehir belediyesi aslan ailesi k