Konuştun da yazmadık mı!

TAKİP ET

Şanlıurfaspor eski yöneticilerinden Mehmet Giray Küçük açıklamalarını yayınlayabilecek bir basın yayın organının olmadığı paylaşımının ardından, bir paylaşım daha yaparak açıklamalarını yayınlayabilecek medya organlarının olduğunu belirtti.

Şanlıurfaspor eski yöneticilerinden Mehmet Giray Küçük, yerel medya ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, açıklamalarını kesintisiz yayınlayabilecek cesaretli basın kuruluşlarının olup olmadığını belirtti.



Küçük, sosyal medya hesabından "Urfa’da benimle röportaj yapıp, kelimesi kelimesine yayınlayabilecek yazılı ya da görsel basına çıkaracak canlı yayın yapabilecek cesaretli, yandaş olmayan bağımsız bir basın yayın organı var mı?” paylaşımında bulundu.

 

'Sen yeter ki konuş!'

Mehmet Giray Küçük'ün paylaşımına yönelik gelen yorumlar medyanın tarafsızlığına gölge düşüren argolu paylaşımlar olurken, öte yandan Küçük'ün konuşması durumunda medyanın kapısının açık olduğu yorumları geldi.

 

'Cesaretli, duyarlı basın mensubu...'

Eski yönetici Küçük, gelen tepkilerin ardından bir paylaşım daha yaptı. Medyadan güzel öneriler aldığını söyleyen Küçük yaptığı paylaşımda, "Dün geceden beridir sağolsun birçok cesaretli, duyarlı basın mensubu arkadaşlardan gerçekten güzel öneriler aldım. İnşallah hafta içinde hepinizle güzel bir organizasyon ile birlikte olacağız." sözlerini paylaştı.

Küçük'ün paylaşımına yönelik gelen yorumlar ise genellikle yapılacak olan açıklamanın bir an önce yapılması gerektiği oldu.

 

konuştun da yazmadık mı! Şanlıurfaspor eski yöneticilerinden mehmet giray küçük sen yeter ki konuş! cesaretli duyarlı basın mensubu... sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda