Köroğlu istifa edecek mi?

TAKİP ET

İYİ Parti'nin Şanlıurfa'da aday listesinde yaşadığı krizinden dolayı istifa etmesi beklenen İl Başkanı Av.Mehmet Sadık Köroğlu dün adayların tanıtım programında yer alarak tüm adaylara aynı derecede yakın olduğunu belirterek istifanın söz konusu olmayacağının sinyallerini verdi.

Bir önceki dönem İYİ Parti İl Başkanı Fedai Çakmaklı’nın büyük çabalar ile bir yerlere getirdiği partiyi teslim alan Köroğlu, parti il teşkilatında istifa edenlerin aksine istifa etmeyerek adayların yanında olduğunu gösterdi.

“FEDİA ÇAKMAKLI İSTİFA EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ”

İYİ Parti Şanlıurfa adaylık listesinde Emin Yetim'in liste başı yapılması birçok adayın adaylıktan çekilmesinin yanı sıra ard arda istifalarında yaşanmasına da yol açtı.

İYİ Parti Şanlıurfa listesinde aday gösterilmeyen Mehmet Fedia Çakmaklı partinin genel merkezi önünde gerçekleştirdiği basın açıklamasında adaylık sürecinde parayla adaylık alındığını parti içerisinde usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü.

İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklayan Fedia Çakmaklı, partisi hakkında zehir zemberek sözler sarf ederek il başkanlığının tamamının istifa edeceğini dile getirdi.

Fedai Çakmaklı partinin genel  merkezi önünde şu sözleri sarf etmişti.“Sayın Genel Başkanımız, Urfa’ya geldiğinde 'Türkiye’nin en başarılı il başkanısın oğlum tebrik ediyorum. Seçim sürecinde il başkanlığı sürecini çok başarılı şekilde geçirdin, istifa et, gel seni Ankara’da  görmek istiyoruz.' dedi.Partimiz ile uzaktan yakından alakası olmayan insanlar Urfa'da konuşulan şaibeye rağmen listenin başında olan beyefendi maalesef ciddi paraların döndüğü yani ben o listede olmadan buradan ifade etmek istiyorum. Partimizi devamımızı paraya sattılar.Sayın genel başkanımız Meral Akşener, hep beşli çeteden bahsederdi. Kasanın başına damadı koymuş derdi. Burada da kasanın başına Ümit Dikbayır'ı koymuştur. Türkiye'de siyaset çökmüştür. Bu liderlere güven olmaz. İl Başkanlığımızın tamamı da istifa edecektir."

Fedia Çakmaklı İYİParti