Köseoğlu Urfa'daki depremzedeleri ziyaret etti!

TAKİP ET

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 25 - 26. Dönem TRABZON Milletvekili  Ayşe Sula Köseoğlu, depremden etkilenen kentlerden biri olan Şanlıurfa'yı ziyaret etti.

Türkiye, 6 Şubat sabahı saat 04.17’yi meydana gelen Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya devam edilirken deprem bölgesine Ak Parti yöneticileri ziyaretlerini sıklaştırmaya devam ediyor.

Deprem sonrası Türkiye geneli yardım çalışmalarının koordinesini sağlayan Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı  ve 25-26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu saha kontrolleri yapmak için   Şanlıurfa'ya geldi. 

Şanlıurfa’da yerel yöneticiler ile bir araya gelen Köseoğlu Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile  depremzedeleri ziyaret etti.

Ayşe Sula Köseoğlu ziyaret sonrası Şanlıurfa ile ilgili şu sözleri kullandı."Kendi yaralarını sarken bir yandan da Adıyaman’a yardıma koşan, diğer yandan deprem illerinden gelen depremzedelere ev sahipliği yapan kadîm şehir Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn @zabeyazgul  ile hobi bahçelerinde kalan depremzedeleri ziyaret ettik."