Kudüs direnişinin sembolü Fevzi el-Cüneydi  Şanlıurfa'da

TAKİP ET

İsrail Askerleri tarafından darp edilip uzun süre gözaltında tutulan ve Kudüs Direnişin sembolü olan  Fevzi el-Cüneydi Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa’ya gelen Fevzi el-Cüneydi Kudüs direnişi hakkındaki görüşleri ve tecrübeleriyle konferansta Urfalı gençlere seslenecek.6 yıl önce henüz 16 yaşındayken Mescid-i Aksa'yı savunurken İsrail askerleri tarafından darp edilip gözaltına alınan ve direnişiyle dünya gündemine oturan Fevzi el-Cüneydi bugün Urfalı gençler ile bir araya gelecek.

İsrail askerine karşı verdiği amansız mücadele  Filistinli Fevzi El-Cüneydi bugün Şair Nabi Kültür Merkezi'nde Urfalı gençlere konferans verecek.Şanlıurfa İHH tarafından yapılan açıklama şöyle:"Bu anlamlı etkinliği kaçırmayın ve 8 Haziran tarihinde Şanlıurfa'da yapılacak olan Kudüs ve Mescid-i Aksa Konferansı'na katılımınızı bekliyoruz.Şanlıurfa İHH tarafından düzenlenecek olan Kudüs ve Mescid-i Aksa Konferansı'na davetlisiniz! 8 Haziran 2023 Perşembe günü saat 16:30'da Şair Nabi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan konferansa katılımınızı bekliyoruz."

Şanlıurfa İsrail Filistin Kudüs