Kupa serüveni başladığı gibi bitti

TAKİP ET

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında 11 Nisan Stadyumunda karşılaştığı Tunceli temsilcisi Dersim 62 Spor'a 3-2 yenilerek kupaya veda etti.

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor taraftarı önünde çıktığı maçta uzatma dakikalarında yediği golle kupa serüvenine başlamadan bitti.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında GAP Stadyumu’nda Tunceli temsilcisi Dersim 62 Spor ile karşı karşıya geldi.

Ziraat  Türkiye  Kupası  2.Tur  karşılaşmasında evinde Dersim  62 spor  ile karşılaşan  Karbel Karaköprü  belediyespor  maçın normal  süresi  2-2  biterken uzatma dakikalarında Tunceli temsilcisi   uzatma  dakikalarında bulduğu  gol  ile 2-3  kazanarak  üst  tura yükseldi.

 

Maça tutuk başlayan temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor rakibi karşısı etkili bir oyun gösteremedi. Dersim 62 spor Nurlan Novruzov’un 38. dakikada penaltıdan attığı golle soyunma odasına 1-0 önde  gitti. Maçın ikinci yarısında iki takımda etkili olamaya çalışırken, konuk ekip Dersim 62 Spor, 76. dakikada Emre Aydoğan ile farkı ikiye çıkardı.

 

Karbel Karaköprü Belediyespor yediği ikinci golden sonra etkili ataklar oluşturarak üst üste bulduğu gollerle skoru 2-2 eşitliğe getirdi. Karaköpü’nün gollerini 86.dakika Batuhan Er kaydetti. 87.dakikada ise eşitliği getiren golü Hüseyin Fıstıkçı’nın attığı attı. Bu golden sonra maç 2-2 sona erdi.

 

Normal süresi biten maç daha sonra uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında her iki takımda etkili bir futbol sergilerken, Tunceli temsilcisi 100. dakikada Murat Yetimhellaç ile skoru 2-3’e getirdi. Bu golden sonra karaköprü son golü getiremeyince kupadan elendi.

Stat: 11 Nisan Stadyumu

Hakemler: Mehmet Terece, Fetullah Çetinelli, Mustafa Tosun

Karbel Karaköprü Belediyespor: Fehmi- Mehmet Avcı (Dk.105 Yeldar), Yunus Şencay (Dk. 46 Emre), Mehmet Gaye, Halil (Dk. 69 Bilal), Ramiz, Yunus Emre Yılmaz, Ali, Rıdvan, Fırat (Dk. 58 Batuhan), Hüseyin

Dersim 62 Spor: Ali Karadeniz - Doğancan, Fatih, Murat, Ahmet, Ali İhsan Özkanca, Caner (Dk. 66 Abdulkerim), Eyüp, Lucas, Emre (Dk. 79 Ferhat), Nurlan (Dk.89 Hüseyin) (Dk.97 Berkan)

Goller: Dk. 87 Batuhan, Dk. 88 Hüseyin (Karbel Karaköprü Belediyespor), Dk. 36 Nurlan, Dk. 77 Emre, Dk. 100 Murat (Dersim 62 Spor)

Kırmızı Kart: Dk.120 Ferhat (Dersim 62 Spor)

Sarı Kartlar: Bilal (Karbel Karaköprü Belediyespor) Fatih, Ali (Dersim 62 Spor)