Kürkçüoğlu'ndan Urfa Değişim'e ziyaret

TAKİP ET

Karaköprü Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Metin Kürkçüoğlu,  geçtiğimiz günlerde Urfa Değişim TV ve Urfa Değişim Gazetesini ziyaret ederek çalışmalardan dolayı tebrik etti. Ayrıca Kürkçüoğlu Değişim TV'ye konuk oldu.

Karaköprü Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Metin Kürkçüoğlu,  geçtiğimiz günlerde Urfa Değişim TV ve Urfa Değişim Gazetesini ziyaret ederek çalışmalardan dolayı tebrik etti. Ayrıca Kürkçüoğlu Değişim TV’ye konuk oldu.

Her gün Şanlıurfa’nın sorunlarını gündeme getiren Urfadegisim.com, Urfa Değişim Gazetesi ve Urfa Değişim TV’yi Karaköprü Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Metin Kürkçüoğlu ziyaret etti.

Kürkçüoğlu ziyarette Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras ve Urfa’nın Sporu programcısı Tevfik Kapçı ile bir araya gelerek spora dair gelişmeleri konuştu. Kürkçüoğlu gençlerin gelişimi için spora yönelim çalışmalarının devam ettiğini ve her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade etti.

Gazeteci Mahmut Aras ise Urfa Değişim ailesi olarak haber ve yayın alanında her zaman destek olacaklarını ifade etti. Gerçekleşen ziyaretin ardından Kürkçüoğlu, Tevfik Kapçı’nın hazırlayıp sunduğu Urfa’nın Sporuna konuk olarak spordaki gelişmelere dair gündemi değerlendirdi.

Karaköprü Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Metin Kürkçüoğlu Urfa Değişim Gazetesi