Kurt, Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

TAKİP ET

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

19 Ekim 2015 tarihli genelge ile Muhtarlar Günü olarak ilan gün dolayısıyla AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt yayınladığı mesajında muhtarlara teşekkür etti.

Devlet ile millet arasında köprü kurarak azim ve özveriyle çalışan tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü kutluyorum diyerek sözlerine başlayan Kurt, bugüne kadar emek vermiş tüm muhtar ve muhtar adaylarına teşekkürü borç biliyorum ifadelerini kullandı.

MAHALLELERİMİZDE ÖZVERİYLE ÇALIŞAN MUHTARLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Mahallelerimiz için özveriyle çalışan, demokrasinin ve yerel yönetimlerin halka hizmetteki ilk yüzü olan, her türlü imkânsızlıklara rağmen; kendi mahallesinde, köyünde yaşayan vatandaşlara hizmet götürmeye çalışan tüm muhtarlarımızın muhtarlar günü kutlu olsun.

1829 yılında kurulan muhtarlık müessesi kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcisidir.

HER ZAMAN MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

Bu güzel ve anlamlı günün kahramanları olan kıymetli muhtarlarımızı kalben tebrik ediyorum, her zaman yanlarında olduklarımızı ve halka hizmet konusunda ilk kapıları çalınan kişiler oldukları için de ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımızın günü kutlu olsun

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt Muhtarlar Günü