Kürt sanatçı Amedspor formasıyla büyüledi!

TAKİP ET

Kürt sanatçı Raperin mahlaslı Dilek Demir Amedspor- Şanlıurfaspor maçını statta yakından takip etti.

Sıkı bir Amedspor taraftarı olan Raperin maçın pozisyonlu anlarında yerinde duramadı.

Amedspor’un üstünlüğle biten maçta Raperin,Amedspor taraftarlarıyla takım birlikte  büyük destek verdi.

Vanlı bir ailenin tek kızı olan Raperin şarkılarının yanı sıra  futbola olan ilgisi Amedspor ile tanınıyor. Amedspor- Şanlıurfaspor maçı öncesi taraftarlar ile fotoğraf çeken Raperin statta “çok heyecanlı bir maç olacak bekliyoruz” yorumunda bulundu. Raperin statta paylaştığı fotoğrafların altına birbirinden güzel yorumlar geldi.

Amedspor – Şanlıurfaspor: 1-0

Birçok takipçi Raperin’i yaşadıkları şehirlerde ne zaman konser vereceğini sordu.Raperin Van’da anaokulu öğretmeni olarak görev yapmış aynı zamanda müzikle ilgilenmiştir. Kazım Koyuncu’nun Hayde parçasını Kürtçe olarak seslendirmesiyle bir anda dikkatleri üstüne çekmişti. İlk müzik çalışmalarını sosyal medya üzerinden paylaşmış ve çok hızlı bir şekilde tanınmaya başlamış ardından 2012 yılında Xapînok, 2013 yılında ise düet projesi Tarûmar’i müzik severlere sesini duyurmuştu.

Seyda Perinçek ile de düet yapan Raperin kendi besteleri ve başkalarının şarkısını seslendirerek oldukça büyüleyici sesiyle dinleyenleri kendine çekmeyi başardı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Raperin birçok kentte verdiği konserlerde sesiyle dinleyenleri adeta mest ediyor.

 

Raperin Amedspor