LÖSEV Urfa'da yarın etkinlik yapıyor!

TAKİP ET

Lösev ( Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) yarın Şanlıurfa'da Uluslararası Lösemili Çocuklar Ayı kapsamında Mozaik Müzesi yanında hastalar ve çocuklar için etkinlik düzenleyecek. Etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

Uluslararası Lösemili Çocuklar ayı günü nedeniyle yarın Şanlıurfa’da bir etkinlik yapılacak. Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Sosyal Hizmetler Güneydoğu Bölge Sorumlusu Ceren Arslan, yarın düzenlenecek etkinliğe tüm Urfalıları hastalar ve çocuklar için davet etti.

Arslan davet çağrısında şu ifadeleri kullandı: “Güneydoğu’daki tüm hastalarımızla ilgilenmekteyiz. Yarın uluslararası lösemili çocuklar gününü kutlamak için uzun bir süre sonrasında Şanlıurfa’dayız. Çocuklarımız ve hastalarımız için bir etkinlik düzenliyoruz. Kocaman bir şenlik bu şenlik 16:00-17:30 arası Mozaik Müzesi yanında Eski Hamarat Eller Çarşısında olacak. Bu süreçte hastalarımızın moral ve motivasyonu yüksek olması çok önemli bizler desteklerimizin yanı ısıra bunu da sağlayabilmek için yarın bu alanda halk oyunu ekibimiz, animasyon ekibimiz, palyaçolarımız, gönüllülerimiz çocuklar için oyunlarla birlikte orada olacağız. Bütün çocuklar alanda olacak. Sizleri de bekleriz” dedi.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşenur Dinçer ise “Yarın ki etkinlikte tüm ailelerimizi, çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı bu etkinliğimize bekliyoruz. Çocuklarımıza moral ve motivasyon için sizleri aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Lösev Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı