Madde bağımlılığına karşı oyun sergilendi

TAKİP ET

Uyuşturucunun zararlı olduğu, kötü alışkanlıkların insan üzerindeki etkileri ve gençlerin düştüğü kötü durum tiyatro oyunuyla canlandırıldı.

Oyunda uyuşturucunun topluma, aileye ve bireye olan olumsuz etkileri konu alındı. Yaklaşık 1 saat süren oyunda uyuşturucunun zararlı olduğu anlatılarak kötü alışkanlıkların insan üzerindeki etkileri ve gençlerin düştüğü kötü durum canlandırıldı.



Tiyatroyu öğrencilerle birlikte izleyen İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, bağımlılık günümüzün en tehlikeli hastalıklarından biri haline geldi. Bağımlılık konusunu değerlendirirken sadece uyuşturucu madde bağımlılığı değil, sigara, alkol bağımlılığında da dikkat çekmek gerektiğini söyledi. Çocuklarımızı ölümcül sonuçlar doğuran kötü alışkanlıklardan korumak hepimizin görevi. Bizlerde İl Sağlık Müdürlüğü olarak gençlerimizi ve ailelerimizi bilinçlendirmek, gençlerimizi bu tür olumsuz alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve korumak adına Şanlıurfa Valimiz Abdullah ERİN’in öncülüğünde tiyatro gösterisi düzenleyerek ilimizde bağımlılığın azaltması için gençlerimizin daima yanında olacağız dedi.

 

madde bağımlılığına karşı oyun sergilendi uyuşturucunun zararlı olduğu topluma aileye ve bireye olan olumsuz etkileri konu alındı İl sağlık müdürü doç. dr. m. emre erkuş