Madde bağımlısı Balıklıgöl'de yüzdü!

TAKİP ET

Dünyanın en büyük doğal akvaryumu olan Balıklıgöl'e atlayarak yüzen kişinin madde bağımlısı olduğu ileri sürüldü. Gölde yüzen kişi Lâ İlâhe İllallah diyerek bağırması ise dikkatlerden kaçmadı.

2023 yılı İslam Turizm Başkenti seçilen Şanlıurfa'ya yakışmayan görüntüye vatandaşlar tepki gösterdi. Geçtiğimiz günlerde para karşılığında vatandaşları kent merkezinde ata bindiren görüntülerden sonra bu sefer madde bağımlısı olduğu ileri sürülen bir şahıs Balıklıgöl’e atlayarak yüzdü. Gölde yüzen kişi sürekli Lâ İlâhe İllallah diyerek şehadet getirdi.

Günde 10 bine yakın yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan Balıklıgöl Platosunda bugün ilginç ve kent adına yakışmayan bir olay yaşandı.

İddiaya göre; madde bağımlısı kimliği belirlenemeyen bir kişi Balıklıgöl’e atlayarak şehadetler eşliğinde yüzerek karşı tarafa geçti. Pes dedirten olaya binlerce Urfalı ve turist şahitlik etti. Hayretler içerisinde kalan vatandaşlar Balıklıgöl’e atlayan şahsın gölette yüzdüğü anları telefonla kaydederek sosyal medyalarında paylaştı.Ortaya çıkan görüntülerde Şanlıurfa’nın imajını bozduğu yönünde bir çok sitemli yorumlar yapıldı.

Madde bağımlısı Balıklıgöl Şanlıurfa Turist