Mağlubiyet Şanlıurfaspor'un peşini bırakmıyor

TAKİP ET

Şanlıurfaspor, ligin 22. Haftasında evinde konuk ettiği Diyarbakır temsilcisi Amedspor karşısında 0-5'lik skorla mağlup oldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve bir türlü maddi sorunları aşamayan Şanlıurfaspor, ligin 22. Haftasında Amedspor’u evinde ağırladı. 11 Nisan Stadyumunda oynanan maçı Gürel Uzuner yönetirken, Cengizhan Öztürk ve Boran Turhan ise Uzuner’in yardımcılığını üstlendi.

Maçın 3. Dakikada Amedspor, kazandığı penaltıyı Üstün Bilgi’nin şutuyla gole çevirdi. Maçın 33. Dakikasında Üstün Bilgi tekrar attığı golle skoru 0-2 yapmayı başardı. Bu durumda ilk yarı konuk takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısının başlamasıyla konuk takım ataklarla başladı. 50 dakikada tekrar Üstün Bilgi’ün golüyle Amedspor üçüncü golünü de bulmuş oldu.

57 dakikada bir penaltı daha kazanan Amedspor, Onur Alkan’ın attığı golle 4. Golü de skora yazdırdı.

77. dakikada da penaltı kazanan Amedspor’un 5. Golü de yine Üstün Bilgi’den geldi. Maçın ilerleyen dakikalarında her iki taraftan da gol sesi gelmeyince skor, 0-5 ile ev sahibi Şanlıurfaspor’un mağlubiyetiyle sonuçlandı. Bu durumda Şanlıurfaspor, mağlubiyet serisini sürdürmüş oldu.

Şanlıurfaspor: Alperen Güner, Mehmet Fatih Bayat, Mehmet Halil Daniş, Murat Şamil Kurt, Eyyüp Rızvanoğlu, Adnan Çalışkan, Mehmet Iğnak, Muhammed Küçük, Ali Eren Demirkol, Fevzi Özkan, Yusuf Güzel

 

mağlubiyet Şanlıurfaspor’un peşini bırakmıyor tff 2. lig beyaz grupta mücadele eden 11 nisan stadyumunda oynanan maçı