Mahallede açılan esrarengiz çukurlar korkutuyor

TAKİP ET

Mahallede açılan çukurlar vatandaşları endişelendirirken, çukurların neden açıldığı ile ilgili herhangi bir tabela da bulunmuyor. Çevresine uyarı levhalarının da yerleştirilmediği çukurlar tehlikelere davetiye çıkarıyor.

Eyyübiye ilçesine bağlı Onikiler Mahallesi'nde belli olmayan nedenle çukurlar kazıldı. Ancak çukurların neden kazıldığı, hangi çalışma yapılacağı ile ilgili yazının bulunduğu herhangi bir tabela konulmadı.

Bir buçuk metre derinlikteki çukurlar vatandaşları endişelendiriyor

Mahallede 60 santimetre genişliğinde ve bir buçuk metre derinliğinde kazılan çukurların çevresine herhangi bir uyarı tabelası konulmadı. Kazılan çukurların çevresine herhangi bir levha konulmadığı gibi şerit de çekilmedi. İlk etapta fark edilmeyen bu çukurlar, mahallelileri de endişelendiriyor.

Mahalleliler hiçbir önlem alınmadan açık bırakılan bu çukurlara çocuklarının düşmesinden endişelenirken, bu durumdan dolayı sorumlulara tepki gösterdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan mahalleliler, "Çukurlar belli ki bir çalışma yapılmak için kazılmış. Ancak vatandaşların bu çukurlara düşmemek için bir önlemin alınması gerekirdi. Hiçbir önlem alınmamış durumda. Sokaklar karanlık olduğunda vatandaşlar önünü göremeyip içine düşebilir. Sürücülerin fark etmemesi durumunda araçlar bile bu çukurlara düşebilir." ifadelerini kullandılar. 

 

mahallede açılan esrarengiz çukurlar korkutuyor mahallede açılan çukurlar vatandaşları endişelendirirken eyyübiye ilçesine bağlı onikiler mahallesi bir buçuk metre derinliğinde kazılan çukurlar