Mahalleliye şirin görünmek için tavrını değiştirdi

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi'nde evlerin su basması, vatandaşların tepkisine neden oldu. Bunun üzerine mahalle muhtarı da vatandaşlara şirin görünmek için belediye ekiplerini eleştirdi. Ancak aynı saatlerde eleştirdiği kişilere teşekkür etti.

Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Salih Dağ, sürekli belediye ekipleri tarafından yapılan çalışma alanında fotoğraf çektirerek, yetkililere teşekkür etmekle tanınıyor. Ancak etkili olan sağanak yağış nedeniyle sokaklar göle döndü, birçok evi su bastı. Bunun üzerine vatandaşlar tepki gösterirken, muhtar Salih Dağ’ı da çalışmamakla suçladı. Ancak muhtar Dağ, mahallelilerin kendisine yönelik tepkileri azaltmak için sorumluluğu belediyeye attı. Kendisinin söz konusu sorun için defalarca belediye ekiplerini aradığını ancak hiçbir çalışmanın yapılmadığını söyleyen muhtar, Büyükşehir, Haliliye belediyeleri ve ŞUSKİ’ye de tepki gösterdi.

 

Henüz bir saat geçmeden eleştirdiklerine tekrar teşekkür etti

Belediyeye ilk kez tepki göstermekle mahallelileri şaşırtan muhtar Dağ, henüz bir saat geçmeden yine tavrını değiştirdi. Söz konusu su baskınına ŞUSKİ ekipleri müdahale ederken, muhtar da bunun üzerine hem kendisini övdü hem de eleştirdiği kurumlara teşekkür etti.

 

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Salih Dağ, “Süleymaniye Mahallemizde şiddetli yağmurdan dolayı sel oluştu. Bizzat ekiplerle sahadaydık. Sel olan yerlerdeki suyu tahliye ettik. Daire başkanlarımıza gerekenin yapılmasını istedik. İstişare ettik gereken yapılacaktır. Ekipleri yönlendirdiği için Şanlıurfa Büyükşehir Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Cemil Çadak başkanlarımıza, ŞUSKİ Daire Başkanımız İbrahim Halil Arslan, Mahmut Uzun’a, Fen İşleri Daire Başkanımız Metin Şancı’ya mahallemiz adına teşekkür ediyorum. Mahallemiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Mahallemize geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.  



Muhtar Dağ’ın aniden değişen bu tavrı mahallelileri bir kez daha şaşkına uğrattı.



Urfa Değişim

mahalleliye şirin görünmek için tavrını değiştirdi Şanlıurfa’nın haliliye ilçesine bağlı süleymaniye mahallesi atandaşlara şirin görünmek için mahallelilerin kendisine yönelik tepkileri