Mahmut Tanal yaş tahtaya bastı!

TAKİP ET

Viranşehir Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Hacı Abdullah Yağdı canlı hayvan pazarının yapılmamasından dert yandı.

Haber Mehmet KIRVAR Çektiği videoyu Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’a gönderen Başkan Abdullah Yağdı birbirinden ilginç gaflara imza attı.

Başkan Abdullah Yağdı Şanlıurfa’da 9 Ak Parti Milletvekili olduğunu ve 20 yıl HDP’nın Viranşehir’i güzel bir şekilde yönettiğini, 40 Yıldan beri Viranşehir’in  Canlı Hayvan Pazarı sıkıntısı çektiğini söyleyerek çelişkiler ile dolu bir konuşmaya imza attı.

HDP’in Viranşehir’i çamurdan kurtardığını Ak Parti’nin Viranşehir’de çıkar gözetmeden çalışmadığını aktaran Başkan Yağdı Halil Özşavlı’yı da isim vermeden eleştirdi.

İsim vermeden Halil Özşavlı hakkında ikinci otomobil araçların yerini kendi çıkar  ve menfaatı doğrultusunda yaptığını iddia etti.

Viranşehi Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Hacı Abdullah Yağdı konuşmasını şöyle sürdürdü. “Ak Parti’nin Şanlıurfa’da 9 milletvekili var. 40 yıldır Canlı Hayvan Pazarı sıkıntımız var. Şuanda hayvan pazarı olarak kullandığımız yer yeşil bir alandır. Bu kırk yıldır bu hayvan pazarını kavurmacılar niye yapmıyor. Bu hayvan pazarı bu Viranşehir size ne yaptı. Viranşehir’i 20 sene HDP yönetti. Viranşehir’i çamurdan kurtardı. Her tarafı yaptı. Ak Parti’nin eline geçti. Hayvan pazarı yapacağız, mezbahana yapacağız, entegre sanayi bölgesi yapacağız.  Bu sözler çıkarınız olmadığı için mi yapmadınız. Özellikle o Viranşehir’i temsil ettiğini söyleyen arkadaş o ikinci el arabaları yeri senin çıkarın olduğu için mi yaptın. Hayvan pazarında çıkarınız olmadığı için yapmıyorsunuz. Büyükşehir bütün sorumluluğu küçük şehire yükledi.

TANAL VİDEOYU İZLEMEDEN PAYLAŞMIŞ GİBİ

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Videoyu paylaşarak “Şanlıurfa'nın 'kavurmacı' vekilleri, belediye başkanları, Viranşehir Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Hacı Abdullah Yağdı, yine size sesleniyor. Viranşehir'de ilkel canlı hayvan pazarı yerine ihtiyacı karşılayacak yeni canlı hayvan pazarı ne zaman inşa edilecek? #Viranşehir” dedi

 

Sondakika Tanal Urfa