Makam kapısını vatandaşa kapatmıyor

TAKİP ET

Suruç Kaymakamı Kenan Aktaş, geldiği ilk günden beri makam kapılarını sonuna kadar açarak, yediden yetmişe tüm vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Göreve başladığı günden beri alışılmışın dışına çıkarak farklı bir görüş oluşturan Suruç Kaymakamı Kenan Aktaş, vatandaşla iç içe olmayı sürdürüyor. Halkın içine katılarak, vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen kaymakam Aktaş, makam odasının kapısını sonuna kadar açık bırakıyor.  Kaymakam Aktaş, makamında kabul önceliğini yaşlı ve hastalara  veriyor.  Mesai kavramı gözetmeksizin halkla iç içe olan Aktaş, kısa sürede ilçe halkı tarafından en fazla sevilen birisi haline geldi.



 



Bugüne kadar hiçbir görüşme talebini geri çevirmeyen, sıcak ve  samimi tavırlarıyla halka yakınlık gösteren Kaymakam  Aktaş, "İlk geldiğimiz gün ne dediysek onu yapıyoruz. Suruç’ta yaşayan halkımızı seviyoruz, makam kapımız her daim halkımıza açıktır." dedi.



 



Kaymakam Kenan Aktaş, Suruç'ta vatandaşların daha iyi koşullarda yaşamaları, daha fazla sosyal projelerle anılması konusunda desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini de belirtti.

 

suruç kaymakamı kenan aktaş suruç haberler son dakika