Meclisteki ağırlıklı konular yer tahsisleri oldu

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisinde yer tahsisleri konuları görüşüldü. S plakalı servis araçlarının kiralanmasının da görüşüldüğü toplantıda konular oy çokluğu ile kabul edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti. Toplantıda yer alan İmar Komisyon'undan gelen raporlar, oy çokluğu ile kabul edildi.



Mecliste görüşülen konular şöyle:        

Hilvan ilçesi, Yeni Mahalle 874 ada 1 numaralı parsele kayıtlı 2 bin 971,99 metrekare yüzölçümüne sahip, imar planında ibadet alanı olarak görülen taşınmazın, ilçe müftülüğüne Cami yapılmak üzere tahsisi Belediye meclisinde oy birliği ile kabul edildi.



İşletmesi BELSAN A.Ş şirketine ait parkomat kontrollü otopark kiralama işinin süresi uzatılması konusu meclis tarafından kabul edildi.



Haliliye ilçesi Sırrın Mahallesi 2498 numaralı parsele karşılık Büyükşehir Belediyesine ait 755 ve 322 Nolu parsellerin Haliliye Belediyesi ile takası Meclis toplantısında oy birliği ile kabul edildi.



Eyyübiye ilçesi Kendirci Mahallesi 200 Ada 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ve 19 numaralı parseller üzerinde Eyyübiye Belediye Başkanlığınca kapalı semt pazarı yapılarak, en fazla haftanın 2 günü semt pazarı alanı yeri ve diğer günleri ise mahalle sakinlerince otopark alanı olarak kullanılmak üzere Eyyübiye Belediye Başkanlığına tahsisi oy birliği ile Mecliste kabul edildi.



‘S’ plakasının 10 yıl süre ile 2886 sayılı ihale kanunu kapsamında kiralanmasına ve her bir servis türü için ayrı muhammen bedelinin belirlenmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

meclisteki ağırlıklı konular yer tahsisleri oldu Şanlıurfa büyükşehir belediyesi meclisinde eylül ayı meclis toplantısının ikinci birleşimi belsan a.Ş şirketine ait parkomat kontrollü otopark