Meclisten Eyyübiye'ye müjde çıktı

TAKİP ET

Eyyübiye Belediyesi binasının yeri, Büyükşehir Meclis toplantısında belirlendi. Belediye binasının Yeni Mahalle'de yapılacağı karara bağlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısının ikinci birleşimi yapıldı. Yapılan Meclis toplantısında Eyyübiye Belediyesi binası için yer tahsisi talep edildi. Yeni Mahalle'de bulunan eski Cevahir Konukevi taşınmazının Eyyübiye Belediyesi binası olarak kullanılması görüşüldü.

Söz konusu eski konuk evi binasının 2 yıllığına Eyyübiye Belediyesi'ne tahsis edilmesi talebi Mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.







Mecliste görüşülen diğer gündem maddeleri

Meclis toplantısında gündem maddeleri olarak belirlenen başlıklar arasında Büyükşehir belediyesi 2018 yılı kesin hesabı, Siverek belediyesi ek bütçesi, STK daire başkanlığı yönetmeliği, Eyyübiye ilçe belediyesine tahsis ve mülkiyeti büyükşehir’e ait taşınmazlar için encümenlere yetki verilmesi konuları görüşüldü.

Gündem maddeleri üzerinde uzlaşan Büyükşehir Belediyesi Meclisi Açılış ve yoklamanın ardından gündeme alınan maddelere geçildi. Gündem maddeleri meclis üyeleri tarafından yapılan oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan toplantı sona erdi.

 

meclisten eyyübiyeye müjde çıktı Şanlıurfa büyükşehir belediyesi meclis toplantısı eyyübiye belediyesi binası