Cevheri, yorumunu beğendiği kişilere iftar verdi!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa'ya dair proje ve önerilerini dile getiren öğrencilere TBMM'de yemek ısmarlayacağını söylemişti, ancak paylaştığı iftar fotoğrafında öğrenci olmayanlar da vardı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Urfalı öğrencilere verdiği iftar sözünü yerine getirdi ancak fotoğraf karesine öğrenci olmayan bazı kişiler de görülüyor.
Milletvekili Mehmet Ali Cevheri geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa ile ilgili yapılması gerekenler adlı paylaşımının altına yorum yapılmasını istemiş, yorumunu beğendiği 5 kişiye TBMM'de yemek ısmarlayacağını söylemişti. 

Birkaç kişiyi iftara davet eden Cevheri, iftar fotoğrafını şu sözlerle paylaştı:
“Ve nihai gün. Bizlere Şanlıurfa için beklentilerini iletmelerini istediğimiz gençlerle Meclisimizde iftar yemeğinde bir araya geldik. Tanıştık, fikir alışverişinde bulunduk. Ufku, vizyonu açık pırıl pırıl gençlere sahip olduğumuz için bir kez daha mutlu oldum. Sizleri tanımaktan büyük mutluluk duydum gençler. Enerji ve muhabbetin dolu dolu olduğu bir geceydi. Bu tür buluşmalarımızın tekrarlarının olacağını belirtiyor, gençlerimize takipte kalmalarını öneriyorum.”
 

sondakika çiftçi Mehmet Ali Cevheri