Mehmetçiğe asker selamıyla destek verdiler

TAKİP ET

Tuzla Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyon kapsamında down sendromlu, otizmli, hafif zihinsel engelli ve fiziksel engelli özel çocuklar futbol maçı için sahaya çıktı.

Çocuklarla futbol oynayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “‘Engelsiz bir Tuzla’ diyerek başladık. Ve engelsiz bir Tuzla olması için de gayret ediyoruz” dedi. Öte yandan çocuklar Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe asker selamıyla destek verdi.

Tuzla Belediyesi'nin spor etkinlikleri kapsamında down sendromlu,otizmli, hafif zihinsel engelli ve fiziksel engelli yaklaşık 100 özel çocuk, Tuzla Belediyesi Mercan Halı Saha Tesisleri'nde futbol maçı yaptı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu tarafından düzenlenen etkinlikte, ‘herkes için spor' farkındalığı oluşturuldu.

“Elimi tutsan engelimi unutsam” pankartıyla asker selamı verdiler

‘7'den 77'ye engelsiz spor' yazılı tişörtlerle sahaya çıkan çocuklar, “elimi tutsan engelimi unutsam” yazılı pankartla asker selamı verdi. Çocuklar sahada ter dökerken, aileleri de onları yalnız bırakmadı.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati mehmetçik asker selamı spor haberleri