Menemen FK – Şanlıurfaspor: 1-2

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, deplasmanda Menemen Futbol Kulübüne konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısını 1-0 geride kapatan sarı yeşilli ekip , ikinci yarıda bulduğu iki golle rakibini 2-1 yenmeyi başardı.

Ligde iyi bir çıkış yakalayan Şanlıurfaspor deplasmanda Menemen FK’ye konuk oldu. Sezonu şampiyon tamamlamak isteyen temsilcimiz 3 puan için sahada mücadele verdi.

Menemen İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Ömer Faruk Turtay yönetirken yardımcılığını Serdar Soydan ve Buğur Han Güler yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Selim Özen oldu.

İkinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyan sarı yeşilli ekip, ev sahibi Menemen FK'yı 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda zor bir engeli daha geride bıraktı.

MENEMEN FUTBOL KULÜBÜ: 55. Bora Göymen, 88. Kadir Yazıcı, 61. Abdulkadir Öksüz, 3. Oktay Kancı, 26. Bedirhan Altunbaş, 5. Ferhat Çulcuoğlu, 8. Emre Keskin, 11. Oğuzhan Aydoğan, 7. Ziya Alkurt, 37. Mertcan Açıkgöz, 23. Muhammed Enes Yılmaz

ŞANLIURFASPOR: 45. Aydın Bağ, 6. Feyyaz Belen, 9. Kemal Rüzgar, 11. Bünyamin Balat, 17. Doğacan Diker, 18. Erkam Develi, 21. Seyit Gazanfer, 27. Mehmet Yiğit, 66. Mehmet Alp Kurt, 74. Mert Çapar, 93. Barış Gök

Karşılaşmanın ilk 25 dakikasında her iki takım atak oluşturamadı.

Menemen FK, Mertcan Açıkgöz'ün golüyle 28.dakikada 1-0 öne geçti.

Ev sahibi ekipte Oktay Kancı 38.dakikada sarı kart gördü.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda etkili başlayan Şanlıurfaspor 53.dakikada Şanlıurfaspor Kemal Rüzgar ile skoru 1-1 yaptı.

54': Menemen FK'de Bedirhan Altunbaş sarı kart gördü. 56.dakikada Şanlıurfaspor'da Seyit Gazanfer sarı kart gördü.

Baskısını artıran Şanlıurfaspor 65.dakikda Doğacan Diker ile 2-1 öne geçti.

65': Bünyamin Balat sarı kart gördü.

67': Maçta geriye düşen Menemen FK'da Ziya Alkurt ve Oğuzhan Aydoğan kenara geldi. Atalay Gürel ve Almos Kaan Kalafat oyunda.

73': Şanlıurfaspor'da Kemal Rüzgar yerini Yakup Alkan'a bıraktı.

77': Bünyamin Balat kenara geldi, Cumali Bişi oyuna dahil oldu.

78': Ev sahibi takımda Bora Göymen sarı kart gördü.

89': Şanlıurfaspor'da Erkam Develi ve Mert Çapar oyundan çıktı. Alpay Koçaklı ve Adem Eren Kabak oyuna girdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Şanlıurfaspor mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. Bu sonuçla temsilcimizin puanı 56'ya yükseldi. Lider Çorum FK ise ise deplasmanda Ankaraspor'u 1-0 yenerek zirveyi kaptırmadı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup Menemen Futbol Kulübü