Meral Akşener'in tezgahı başına yıkıldı!

TAKİP ET

İYİ Parti Şanlıurfa  Genel Başkanı Meral Akşener Şanlıurfa'ya yaptığı ziyaret esnasında önünü kesen çiftçi Abdulhadi Karakeçili'nin . 'Bize gelen faturalar 1 milyonu aşkın. İstediğimiz 2 şey var; Atatürk Barajı'nı tamamen tam kapasiteli çalıştırın. İkincisi de üretimde bizi engellemeyin' demesinin arkasındaki gerçekler gün yüzüne çıktı.

Çiftçi Abdulhadi Karakeçili’nin Tarım ve Orman Bakanlığı Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olmadığı bundan dolayı da herhangi bir bitkisel üretim desteğine tabi olmadığı tespit edilirken, 2017’den bu yana kaçak elektrik kullandığı ve gecikme bedeli de dahil 4,2 milyon TL elektrik borcunun bulunduğu ortaya çıktı.

BAKANLIKTAN  TOKAT GİBİ AÇIKLAMA

Yapılan açıklamada, Karakeçili'nin Tarım ve Orman Bakanlığı Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olmadığı bundan dolayı da herhangi bir bitkisel üretim desteğine tabi olmadığı ifade edildi. Söz konusu elektrik borcunun ise 2017'den itibaren kayıtsız, abonesiz olarak kaçak elektrik kullandığı ve bundan dolayı 2017'den bu yana kaçak kullanım ve gecikme bedeli dahil 4,2 milyon TL elektrik borcunun bulunduğu ortaya çıktı. Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan incelemede Karakeçili'nin resmi olarak ÇKS kaydının bulunmadığı ancak fiilen yapılan tespitler sonucu kaçak kullanım işlemlerini gerçekleştirdi bildirildi.

Sondakika Urfa MeralAkşener