Merkez Partisinde Kongre Heyecanı

TAKİP ET

Yeni kurulan Merkez Partisi Şanlıurfa'da olağan kongreye hazırlanıyor.

Kongre heyecanı. Tüm Türkiye’de teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Merkez Parti, Şanlıurfa’da 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin tüm illerinde teşkilatlanma çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Merkez Partisi bu kapsamda Şanlıurfa 1. Olağan Kongresini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, genel başkan yardımcıları, Urfa il ve ilçe teşkilatı başkanı ve üyelerinin katılacağı kongre yarın düzlenecek.

Saat 11.30’da başlayacak olan kongre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye binasının bitişinde bulunan Şair Nabi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Burada Eyyübiye ve Akçakale 1. Olağan Kongreleri yapılacak. Merkez Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Özbay, tüm Şanlıurfalıları kongreye davet etti.

Gün içerisinde Genel Başkan Karslı, başkan yardımcıları, Şanlıurfa il ve ilçe başkanları ile birlikte kentin simgesi Balıklıgöl’e ziyaret gerçekleştirecek. Öte yandan, Suruç, Siverek, Haliliye, Karaköprü, Hilvan, Ceylanpınar, Halfeti, Bozova, Birecik, Viranşehir ve Harran ilçe kongrelerinin bir haftada yapılarak bitirilmesi hedefleniyor.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati merkez partisi kongre heyecanı politika