Mevlid-i Nebi Haftası coşkuyla kutlandı

TAKİP ET

Tatlıses İlkokulunda düzenlenen Mevlidi Nebi Haftası etkinliğinde 1. Sınıf öğrencileri ilahiler ve şiirler okuyarak gönüllere dokundular.

Hz. Muhammed (S.A.V.)in doğumunun 1451. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri heyecanla devam ediyor. Tatlıses ilkokulu öğrencileri de, okullarında düzenlenen Mevlidi Nebi etkinliğinde okudukları ilahiler ile şiirler ve  yaptıkları gösterileriyle izleyenleri şaşırttı.

Etkinlik ilk olarak istiklal marşıyla başladı. Daha sonra 1. Sınıf öğrencileri kuran tilaveti gerçekleştirdi. Öğrencilerin okudukları Peygamber Efendimizi anlatan şiirlerle devam eden program 1. B sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu ve okudukları ilahilerle son buldu.

Minik öğrencilerin gösterdikleri performansları hayranlıkla izleyen velilerde etkinliğin tamamını cep telefonlarıyla kayıt altına aldılar. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilere teşekkür eden veliler bu kutlu doğumun tüm insanlığın huzuruna ve barışına vesile olmasını dilediklerini söylediler.

Tatlıses İlkokulu Mevlid-i Nebi Haftası